hemma... igen.

hemma från kreta nu då va. urk. detta är nog första gången som jag verkligen verkligen vill stanna kvar på ett ställe. det var så sjukt härligt att komma iväg. och guess what? jag är brun som fan! :D jag gillart. har till och med vunnit över syrran i brunhet, det är inte varje dag man gör det. mamma är däremot neger, fan att jag inte fick dom pigmenten. men men, har ju fått höra att jag ser väldigt brun ut iallafall, det är jag happy som fan about.

som jag alltid brukar säga så kommer det att komma lite bilder från kreta också så småningom. får se när jag får tid och vilja till det.

hej så länge!

usch.

asså tillbaka till det underbara livet i arvika tycker jag nog allt. visst det var varmt som fan men det var najs och bara chilla, dricka cider och umgås med våra härliga grannar som man lärde känna.
dock bär det snart av igen, och inte till hultsfred som jag egentligen vill, men till kreta. TVÅ VECKOR? är ni avis, för annars borde ni vara det!
det kommer bli till att ligga och pressa som fan och när jag kommer hem kommer jag se ut som en neger, förstått? jag ska fan lyckas med det, ska lyckas slå mamma. fast det kommer inte gå ändå. haha.

men men, kanske kommer ut några bilder från arvika, ska försöka. är inte så himlans duktiga på att lägga ut bilder, men ska få det gjort.

hejs!

RSS 2.0