sick and tired

kan man sova mindre än vad jag har gjort denna helgen? för första helgen på länge har jag verkligen inte sovit ut. och med det menar jag inte mer än 6 timmar per natt. på helgerna brukar jag nämligen sova minst 10 per natt. så på nåt sätt måste ni förstå mig att jag är trött som fan. urk. är till och med så trött att jag inte orkar sova? sjukt eller hur?

iallafall, helgen har varit hur go som helst. jobbat, festat och tvättat. har faktiskt fått ur mycket av min helg tack vare att jag inte sovit så mycket.

den som kom på mobilentelefonen tycker jag är ett asshole. den ger en bara en massa nedrans problem när man är onykter. fråga bara mig, jag vet som fan. kan aldrig hålla mina fingrar i styr när jag dricker. "råkar" alltid skicka iväg ett "roligt" sms till nån som jag inte ska skicka till för jag har redan gjort bort mig så mycket. haha. och nej, jag kan inte låta bli. måste ju ha med mig mobilen ut på krogen ifall nåt skulle hända och behöver få tag på nån, så nej det är inget alternativ att lämna den hemma.

nej nu ska jag sova. suck, fick tvål i ögat innan när jag tvättade av mig sminket. det svider som aset! det är fan dagens i-landsproblem!

god natt.

chillidill.

chill idag som fan. var uppe vid 8 i morse för jag skulle klippa en massa folk. sen ner på stan och byta min dammsugare som gått sönder. drog ut en stor hårtuss ur den häromdan, kan det ha nåt med det att göra?

sofia är här och tittar på tv med mig. har inte bättre för oss. vi är båda sugna på att festa men pallar inte bli fulla. haha, we're getting old.

saknar min lilla miss johanna ternerblom. vart har du försvunnit? lek med mig!






va fan!

förstår ni hur sjukt jävla förbannad jag är just nu?! har fått tillbaka ett svar på mejlet jag skickade till en om gesällen angående mina betyg. fick fan bara G!!!! på fri damklippning med styling. WHAT THE FUCK!?!? fan det jag är bäst på och så får jag ett jävla g? sjukt arg och har lust att ge dom stryk! så det så!


väntan kan vara lång...

har precis kommit hem från min jobbintervju. usch jag är så sjukt trött vill bara falla ner i sängen och sova i hundra år.
mötet med sandra, hon som äger salongen heter så, gick väldigt bra. tyckte jag iallafall. var där i en timme och pratade en massa. hon tyckte jag var trevlig och så. hihi hon slängde även in att jag såg mycket äldre ut än mina 20 år. sånt gillar vi.
så vi pratade och pratade, verkade komma överrens väldigt bra. så förhoppningsvis ringer hon mig nästa vecka och ger mig ett besked.
håll tummarna för mig! :D

nu ska jag sova. är trött som ett as.

god natt.

nervös!

vet ni vad? jag är nervös som fan! jag ska på en jobbintervju imån. :D äntligen kanske man kommer komma ifrån det sketna jobbet i gislaved och börja på en salong som verkar sjukt mycket bättre än den jag är på nu.
iik, kommer ta evigheter att välja kläder, vill ju se så bra ut som möjligt ut. och håret, hur fan ska jag ha det!?! hmm, nu börjar jag bli ännu mer nervös. wish me luck everyone!

för övrigt så håller jag på att färga eva-lenas hår just nu, blir ju kanon.
för alla er som önskar att ni hade fått lite mer extra pengar lite så där, då skulle ni börjat frisör. det är underbart med lite extra cash lite så där ibland. ;)

nehe, nu ska jag hem och hämta bilen. blir till att gå hem faktiskt. mhm, jag är duktig.

jag uppdaterar imån om jobbet! :D

pusskram

struck by an illness.

jag har gått och blivit sjuk... igen. mitt immunförsvar har blivit helt cp på sistone. jag blir anfallen av några förkylningsbakterier som sitter i endast ett par dagar, men det är inte kul för jag hostar, har feber och näsan rinner som niagarfallen. det kommer från ingenstans, ena dagen är jag helt frisk, andra dagen kan jag inte resa mig ur sängen för det bara snurrar i huvudet. men som sagt endast ett par dagar håller det i sig.

börjar iallafall bli friskare nu, ska bannemej bli frisk tills imån för då vill jag festa! värnamodagarna har ju kommit till stan så måste ju hinna besöka dom lite också.

mamma är så snäll, har jag sagt det? i förrgår när jag kom hem låg det en lapp på min soffa. "skorna fanns inte i din storlek, dom kommer in i vecka. har köpt lite alvedon också. hoppas du gillar det som finns i påsarna. krya på dig, kram mamma." då har hon varit och köpt en tröja som jag velat ha men inte haft råd med och en snygg halsduk. puss på henne! bästa mamin ever.

nehe nu ska jag hoppa in i duschen och bege mig ner på stan sen med mamma.

puss på er!

New York, here we come!



den 26 april nästa år är det bokat att jag och mamma åker till denna drömstad enligt mig! :D

bildspel.

tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från sommaren nu äntligen. börjar med lite bilder från arvika först.
 
   

lite från kreta också.

   

sen inga mer. haha. det tar ju så sjukt lång tid att ladda upp bilder. :(

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

iallafall, sitter hemma i lägenheten och funderar lite. fan va allt kan försvinna ur handen så sjukt fort. ena dagen är det kanon, sen andra så finns det inget mer liksom. det är läskigt, eller hur?

från det ena till det andra, mamma och jag ska till NEW YORK NÄSTA ÅR! ska boka resan nästa vecka så det komer fan bli super. jag är överlycklig, fattar inte att det äntligen kommer att bli av. :D yeaj!

anyway, ska kolla på lite tv nu och laga mat tills imån. see ya!

RSS 2.0