"sad face"

fan va deprimerande. har packat ihop hela mitt tonårsliv i fem kartonger nu liksom. blöh. eller fem kartonger och några till haha. sen på onsdag fraktar dom hem min nya soffa och lite sådant smått till lägenheten. och tv, den viktigaste saken, ska pappa hämta på lördag. tack som fan för den, mor och far. 40" LCD-tv, kan det bli bättre? nej det kan det fan inte.
men anyways, är pepp som fan på att flytta nu som fan. :D ska bli så sjukt gött att ha ett eget crib. så säger bara det, kom och hälsa på mig sen som fan! annars får ni stryk.

syrran åker hem imån också, snyft. alltid lika tråkigt när hon försvinner. varför ska du bo ända uppe i Umeå för? för jävla onödigt tycker jag, flytta närmare istället.

nej ska hitta vägen till min säng nu och sova hade jag tänkt, eller efter ballar av stål tror jag nog. haha, kan inte få nog av det. skrattar ju så att jag spricker.

over and out?!

helgen!

wuhu, helgen har fan varit den bästa på länge! det var ju min födelsedag i fredags så den firades som bara den. :D igår var det släktkalas så det blev en massa paket och annat. idag blir det till att slappa, ska klippa litegrann också.

jag ska lägga ut lite bilder också så småningom. det kommer nog till vecka förhoppningsvis.
ps. flyttar ju nästa helg också. ;)

!

ditt jävla fanskap!

helg!

wazzup?!
okej det har varit helg ett tag, men min började inte förrän nu, kom precis hem från jobbet. va fan är grejjen med att jobba på lördagar? tycker det är sjukt jävla onödigt. men men, det är cash iallafall.

igår vart det harrys med brudarna. jävla sliskäckel till killar som var ute igår. blöh. det vart några som översteg min gräns där ett tag, var nära på att sopa till dom. oops! kurt stubin, I know.

så ikväll då, vad händer? ingen jävla aning. skulle färgat håret på lilla ternerblom men hon verkar inte ringa, suck. blir la att vara hemma o vila upp till nästa helg. för ni vet vad som händer då va? jo, the big 20! oh yes!

men men, ska fortsätta kolla på sm-finalen i innebandy. fan vad jag saknar innebandyn, sjukt längesen man spelade nu.

återigen hemma.

mja, hemma från umeå då. blöh, hade lätt kunnat stanna där för alltid. umeå är en sjukt mysig stad med mycket shopping och härliga norrlänningar. :D så tummen upp för ume!

som sagt, bilder och sånt kommer nångång framöver, har inte tid, kanske till helgen förhoppningsvis.
well well, dagen lider mot sitt slut snart och jag ska ta tillvara på det sista och peppa mig till att ha en bra dag på jobbet imån. see ya!

sista kvällen i umeå

ja det är så sant det är sagt. kommer sakna min lilla syster och rickard, inte så ofta man ser dom små liven ju. :( så nu sitter vi och gottar oss med lite vin, blev en hel del kvar sen i lördags, haha.

jo, haha, var och tränade innan på IKSU, nordens största träningsanläggning eller nåt sånt. anyway, skulle köra ett pass step dance. tänkte väl att det skulle vara typ lika enkelt som aerobic, men icke! fick fan damp och gav upp efter 20 minuter. det var en jävla massa snurrande och skuttande, blev helt yr. så inget mer sånt, håller mig till aerobic hedanefter. :)

just det, shoppade idag, igen... bilder kommer upp senare om vad som hände här i umeå och vad jag köpte. mycket spännande. eller hur? ;)

Välkommen till min nya blogg!

Yesbox, nu har jag äntligen gjort det. Just det, skaffat en blogg. vad trodde ni? Så hoppas ni kommer få det trevligt, eller nåt. :)

Förresten är i Umeå nu, kommer hem på onsdag kväll.

RSS 2.0