Memories.

Hörde denna låt på MTV imorse innan jag gick till jobbet, fick flashbacks tillbaks till tvåan i gymnasiet när jag hade min lilla "wannabe-emo-perdio". Kommer ihåg att jag lyssnade sönder denna låt när den kom ut.


Kära helg.

Herrejävlar vilken helg det har varit. Varför ska du alltid ta slut så snabbt? I fredags så lagade jag mat och kollade på skräckfilm med Sofia, alltid skräckfilm när vi väljer film. Nr hon gick vem runt elva fick jag för mig att möta upp Monika och Frida på Harrys för ett glas vin. Sagt och gjort så satt jag där, somnade inte förrän halv fyra på morgonen. Lördagen upp i ottan, klockan åtta närmare bestämt. Monika och jag skulle med tåget till Göteborg. Blev lite shopping och mat med syrran på dagen och för att sedan på kvällen svira om till festkläder. Syrran hade inflyttningsfest så det var lite folk där sen drog Monika och jag in till stan. Berså först sen ett stället som hette Appartment, asbra ställe för övrigt. Kvällen slutade i en jacuzzi ute i Torslanda i en villa värderat till 16 miljoner, inte fy skam för två cheyer från Småland, haha. Söndagen blev det käk på Jensens bøfhus (stavning?) och sen tåget hem igen. Satan vad trött jag var efter helgen, men fy fan det var det värt.


Måste. Se. Typ. Nu.


we bring 'em fire


Är våren här?

God morgon!
Åhhh jag tror fan att våren äntligen har kommit till stan! Eller okej nu kanske jag tar ut lyckan i förväg men strålande sol, snön är på väg bort och 7,5 grader när jag gick till jobbet. Är inte det vårtecken så säg? Ett annat vårtecken är att jag för första gången iår tog fram mina älskade converse, då är det vår mins kära vänner.

Ps. Såg att David Guetta var bokad till Summerburst Sthlm, både han och Tiesto nu. Om inte Göteborg får en för jävla bra akt snart så byter jag till en Sthlm-biljett! Ds.


Tisdagspeppen.


Bio.

I lördags så tog Matilda, jag och Felicia silverpilen och drog upp till Jönköping för att först käka lite mat och sedan för att kolla på bio. Jag fick äran att välja film och själv tyckte jag att jag gjorde ett bra val. Safe house blev det iallafall, den var dock lite krånglig att hänga med i ibland, men överlag mycket sevärd. Se den!


Städsöndag.

JAG HATAR ATT STÄDA, kan ni förstå det? Det finns inget tråkigare och det är därför jag alltid drar på det in i det längsta. Oftast kan man se dammråttor som rullar runt, oops. Men idag hade jag verkligen åsidosatt tid till att storstäda. Dammat, dammsugit, skurat golven, grovstädat toaletten. Inte för att vara äcklig, men vet ni hur mycket äcklig skit det samlas i duschavloppet när man "glömt" rengöra det på en obestämd tid? Kan säga att det inte var kul att rensa där iallafall. Och för att vara ännu äckligare, så kan man nu äta ur min toalett. Sporthall luktar det där inne med, hällde en massa klorin i toaletten, fräscht ska det vara.

Bjuder iallafall på bästa städmusiken.


Z-z-zumba.

Testade zumba igår för första gången, har ju hört så mycket om det att det ska vara bra och så, vilket det visade sig vara. Lite speciellt dock, är inte så jättehajpad på att svinga och skaka på höfterna så mycket, men man kanske kommer in i det mer ju fler gånger man kör det. Så mer gånger kommer det bli.

Fredag idag förresten, yeaj! Ska ta det endast chill idag och ta en långpromenad när jag slutat jobbet sen ska jag städa lite. Jobbar imån så måste lägga mig tidigt.

I like it like that


Repeat


R.I.P


Måndag måndag måndag.

Måndag igen. Och återigen ställer jag frågan, vart fan tog helgen vägen? Bra helg har det varit iallafall. Ölchill turned utgång i fredags, melodifestivalhäng i lördags och match igår, som förövning gick pissdåligt. Förlust och jag lyckades få ett slag på den handen jag stukade två fingrar på för några veckor sen. Så nu är det lite svullet och blått på tre fingrar. Jävla skit.


Who are you?

Ja, ni kanske märker på överskriften vad jag vill komma med detta inlägget. Vilka är ni som läser? Ser ju att det är en hel del som droppar in. Så, kom igen, berätta! Don't be shy.


Och så var det det där med åldern igen.

Hur gammal tror folk att jag är egentligen? Ser jag gammal ut? För några helger sen när vi skulle ut på Harrys så skulle jag dra fram mitt leg för att visa för vakterna, så säger den ena (han som inte kollar hur gammal jag är) "du behöver väl inte visa, vad kan du va 25-30 nånting?". Jävlar vad arg jag blir och om blickar kunde döda, tror han kände det. Sen även kunder på salongen verkar tro att jag är äldre, särskilt herrar över 65. De frågar om jag har barn, man, hus, you name it. Då brukar jag dra till med att säga "men jag är ju bara 22, än finns inte tid för sånt", uttrycken i deras ansikten är rätt roliga då. Haha, nästan så att de brukar säga att jag bara är barnet då. Men icke!

image description

Instagram.

Är helt fast vid appen Instagram, överdocerar den lite grann. Ni som har den kan ju följa mig om ni känner för det, LSkenning heter jag då. Har ni inte den. ladda ner den. Sjukt mycket inpsiration får man!


Ta mig tillbaka.

Igår satt jag och kollade igenom lite bilder från det att jag var i Barcelona förra året. Om två månader är det ett år sen, och vart tog den tiden vägen? Var där på min födelsedag, kan ju inte mer än att hålla tummarna på att mamsen och pappsen känner sig lika generösa iår. Men men! Har ju Kos att se fram emot iallafall.


Någon att sträva efter?


Bad girls


Spikat och klart.

Fick ett sms igår av Matilda, midsommar är nu bokat! Har pratat om detta ett tag och nu tog vi tag i och bokade. Vi ska till Tanumstrand (stavning?) någon kilometer utanför Grebbestad. Jag, Felicia, Matilda och Monika blir det, det nya järngänget. Fy fan va kul det kommer bli! Kollade in på hemsidan innan hur det såg ut, stugan ser helt tipptopp ut, hoppas den gör det när vi har lämnat stället sen också, hähä.



Tror det är en sån här stuga, men inte säker. Ser det inte idylliskt ut för att fira midsommar så säg?

Taking a trip.

Vet ni vart jag ska i sommar? Jo jävlar i mig, jag ska till Kos! Lyckan är fullständig. Har lyckats få med mig Monika i en vecka, så när hon åker hem stannar jag kvar en vecka till. Åhh hur kul kommer inte detta bli då?



Hotellet vi ska på mitt inne i Kos stad. 500 meter till centrum och 200 till havet. Waddup.

Helgen.

Jävlar i mig vilken bra helg! Megafläskar häng med chips, dipp, godis och film med Matilda i fredags. Lördags var det då sjukt mycket fest att jag var i extas. Lyssnade på bästa housen och dansade hela kvällen lång. Drog till Harrys sen där saker och ting visade sig från sin sämsta sida. Men nu är det över iallafall. Söndagen var mest chill, vaknade klockan 10 och gick upp och kollade Desperate med Monika. Både Matilda och felician kom förbi en stund senare. Mycket bra helg!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!

JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD SÅ DET FINNS INTE! Funderar start på att öppna min bag-in-box och ta en jägershot, vad tror ni om det? Däckarn.se blir man väl isåfall ikväll, haha. Inte jättebra kanske. Snart blire till att göra sig iordning iallafall. Outfiten är kirrad, vinet på kylning och jägern i frysen. Fy fan vilken kväll det kommer bli!

Ha en för jävla bra lördag!


Waddup lördag!

Hemkommen från att ha bränt av ett tidigt träningspass och besökt det heliga systemet. Bra start på dagen! Nu blir det till att hoppa in i duschen, sen åka och handla lite tror jag och hinna med en powernap. För ikväll är det fest och fan va bra det kommer bli!

Skål på er!


Kanske dags att ge upp?

Dog rätt mycket när jag såg denna. Kvinnan i mitten, kanske dags för henne att sluta med zumba?


Friday I'm in love.

Härligt ljuvliga fredag! Väckarklockan ringde 06.00 imorse, dags att gå upp. Skulle på spinning som börjar sju, en ny fredagsrutin som jag kommer köra i 10 veckor nu. Hur duktigt? (paus för applåder) Iallafall, sjukt skönt var det och förhoppningsvis kommer det kanske ge något resultat? Hope som.

Händer ikväll då? Ska umgås med Tilda och kolla på gråtfilm och äta tacos, nam.

Btw, imorse var det så kallt att min termometer hemma inte fungerade. Fail?


What's up with the drama?

Kan man inte för en gångs skulle slippa all denna drama? Som tjej verkar detta inte vara ett alternativ. Dock kan jag inte säga att jag är den snällaste alltid, kanske jag är en dramaqueen? Haha, wouldn't be a first isåfall kanske.

Iallafall, träningsvärk i rumpmusklerna sen träningen i tisdags. Taggar morgonspinning och tacomys imån. Och lördag, får ju inte glömma lördag. Hörde jag någon säga fest? Indeed.




Har jag nämnt att jag vill ha dessa skor? Isåfall gör jag det nu, så ni vet.
Puss

Veckans favorit.


RSS 2.0