One more time.

Cheesy låt, men gud så bra.
Och jag vet att det är Chris Medina, men så jävla bra ändå.


Bästa.


Lusten.

Har ni nångång känt den känslan när man går ute med ett långt paraply i handen och det kommer en cyklist förbi cyklandes, att ni bara vill sätta in paraplyet i hjulet?
Haha, så gick jag och tänkte hela vägen till jobbet.
Hur snäll hade man varit då på en skala? Tur att julafton redan varit.


Flashback king

Dagar när man hör sån här musik vill jag bara vara i Stockholm igen och se Tiesto. Kärlek.


Back to basics.

Då vart julen över för denna gång och hur bra har den inte varit då? Är riktigt nöjd med den.
Det börjades redan dan före dopparedagen med uppesittarkväll med godheter och Bingolotto.
Lördagen var det julafton såklart och den vart supermysig, även om det inte var någon snö ute. Avslutade kvällen med midnattsmässa.
Juldagen var lugn under dagen och på kvällen vankades det fest.
Igår var det bakishäng hos Matilda, dock mådde jag super men sympati åt lite pizza haha.


Helt fucking amazing!

Herregud, vart ska jag börja? Helgen som har varit kan nog ha toppat alla helger detta året! Var nämligen och såg Tiesto i Globen i lördags, FUCKING AMAZING! Slutsålt var det och det var så mycket fest att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.
Kom upp till Stockholm på fredagen så vi vart ute en liten sväng då med, Solidaritet blev det. Jag lyckades gå vilse när jag gick hem också, smart chey. Men det löste sig ju trots allt!

Tillbaka till lördagen, chillade på hotellet och var även ute en liten sväng på stan. Första gången vi var ute på stan var det regnkaos, andra gången snökaos haha va fan liksom? Kvällen började tidigt med första ölen knäppt vid 4-tiden. Vid halv åtta var det taxi till Globen och sen fest hela natta lång!
Som jag sa till en "hade jag varit kille hade jag haft stånd deluxe under hela kvällen!". Usch va bra det var.

Men nu taggar vi om och laddar inför Avicii i mars nästa år!


Kent.

Har börjat lyssna lite mer än vanligt på Kent på sistone. Ingen aning varför. Kan vara för att syrran spelade finaste låten med dom för någon månad sen - Utan dina andetag. Herregud vad fin låt. Finns dock en ännu finare, Mannen i den vita hatten. Dock kan jag inte lyssna på den, var nog tre år sen sist. Lite halvjobbigt med tanke på att det är den bästa Kent-låten som gjorts, och jag kan meddela att jag inte ens är ett Kent-fan annars.

Iallafall, bjussar på den finaste.


Måndag.

Helgen har swischat förbi lika fort som vanligt. När kommer man någonsin att lära sig? Fredagen vart lugnt, lagade tacogratäng åt Sofia och Tilda. Lördagen bestod utav att kolla på innebandy och sen på kvällen vart det fest. Helt galet, men mycket bra kväll! Mådde sjukt bra igår, med tanke på lördagens festligheter, så jag åkte och handlade ingredienser till tonfisksallad som jag slängde ihop till en bakfull Tilda. Kollade på en film och senare på kvällen var det dags att bege sig till Forsheda för ännu en match. Sjukt bra spelat, men tyvärr ingen vinst.

Förutom det har helgen kanske betått utav lite för mycket tänkade, går ju inte att undvika. Varför ska allt vara så jävla komplicerat ibland för? Det går liksom inte att prata klarspråk nångång, så det inte blir missförstånd? Kanske, kanske inte. Världen behöver nog bli bättre på det överlag.

Taggad chey.

Nedräkningen har börjat!
Om nio dagar är det jag som står inne i Globen och ska lyssna på TIESTO BABY!
Fy fan, taggad chey till max.

Roliga är att när man nämner för kunder att man ska till Stockholm och kolla på honom så frågar typ 98%, vem är det?
Haha tror jag dör, vet man inte vem det är tänker jag då?
Han är ju stor, tycker jag iallafall.

Bjuder på lite musik från honom med, mums.


Snö snö, ljuva snö!

Igår kom årets första snö, jag vart i extas när jag vaknade upp och rullade persiennerna. Glad tjej!
Idag har det snöat i princip hela dagen, ännu mer gladare tjej.
Nu börjar julkänslorna verkligen komma fram.

Hann till med att dra till med årets första snöboll imorse, thumbs up.


Let me lose my mind.

Så verkligen inte jag, men jävlar va bra ändå.


1:a dec.

Barnet i mig kom fram big time imorse. Julkalendern började idag och barnslig som man är så vart jag tvungen att gå upp och kolla. Ställde klockan på sju, gick upp och kokade kaffe och klädde på mig mina träningskläder. Sen så satt jag där och mös med mina julstjärnor tända i fönstret. Att julkalendern börjar kan vara det bästa för min morgonmotion. Kommer ju upp i tid och efter det varit på tv snörar jag på mig skorna och traskar iväg. Mycket bra.



Tyckte för övrigt att julkalendern verkade riktigt bra iår.


RSS 2.0