suck.

fan va trött jag är, har fan inte ork till nåt. ska färga theres hår nu. snygg ska hon bli till studenten nu iallafall.

lite bilder, blir ni glada då?

 kyckling nån?

 "skräckfilmen" jag berättade om.

 kan man ha ett mer välfyllt kylskåp när man bor själv? jag gillart.

summering av helgen.

shiet pommes frites, känns som om jag har gjort massa i helgen och att den bara runnit iväg, men egentligen har jag inte det utan bara sovit bort den, hehe.

okej, fredagen började med att jag åkte hem med ilfart från jobbet för att göra mig iordning. har fått klart min lägenhet helt nu så det var dags för en liten inflyttningsfest tyckte jag. så runt åtta tiden började lite folk smått trilla in och det fortsatte fram emot tolv tiden för då bar vi av till harrys, vad annars? ska berätta att jag inte skulle tagit mina högklackade skor. haha. klacken är ostabil som fan, plus att jag var rätt bra i gasen så hjälpte inte det ett skit. jag trillade inne på harrys och låg kvar där och asgarvade, haha, det var kul.

lördagen vara bara att dega. mådde lite smått illa när päronen var förbi, men sov en stund till efter det. sen ringde mamma och vill dra en fika på stan, så det blev det. sen bar jag iväg till malin för att leka med henne lite.

söndagen var det middag hos mormor. mm porterstek! det du johanna! fi fan va gott. man äter så sjukt mycket baraför att att det inte går att låta bli. mmmmmm. sen gjorde jag inte ett shiet på kvällen, endast tog det lugnt. var lite med sofia också förresten. det är en trevlig tösaflicka det. såg den sämsta skräckfilmen. eller skräck var det inte ens, har aldrig garvat så mycket av en film. den var väl från 70-talet eller nåt, så vi trodde den skulle vara läskig som fan. men icke. sämst var den iallafall.

nej nu ska jag titta på CSI snart. ska fixa med mina kanaler så dom hamnar i rätt ordning. :D yeaj!

hörs alles!

yeaj!

har varit hemma sen tio imorse. mamma och jag skulle fixa tvätten, happy!

har varit och tjänat lite kosing nu också, funkar alltid bra. förresten, inflyttningsfest på fredag för mina nära, hehe. så kom om ni känner er träffade! ;)

ska kila ner till karlssons nu, en ny affär i lilla vmo. ska se vad dom har att erbjuda!

kip o hajk!

varsågoda!

här kommer lite bilder på lägenheten också. det har varit lite efterfrågning på det så här kommer dom.

 hallen.

 eh, allrummet? haha

 min säng.

 köket, litet, men det det räcker gott och väl för mig.

 och badrummet.
 vet att det ser litet ut, men när man väl är här så är det väldig rymligt ändå tycker jag allt.
varsågod syrran, nu får du s. :D

2009-05-19

tänkte att jag skulle lägga upp lite random bilder nu som jag precis lagt in på datorn.

syrran och jag när jag hälsade på i umeå.

johanna och tessan på min födelsedag. johanna och tessan på min födelsedag.

 eldshow.


allvar

första dagen är avklarad, bara andra kvar nu med. sen är allt över förhoppningsvis. :)

workaholic

det enda jag gör nu för tiden är att jobba känns det som. nån mer som känner så än jag? jag åker till jobbet vif halv nio, är hemma vid halv sju sju varje dag. fem dagar i veckan, plus det så jobbar jag varannan lördag tio till tre. OCH jag får fan inget ledigt som jag var lovad från början. det känns som om man inte har tid att göra nåt annat än att vara på salongen. inte det att jag inte trivs där, men att jobba fem dagar i veckan, sex den andra, det känns i kroppen. fan.
sen det är jag inte har nån ledig dag går ut över min stackars lägenhet. hinner inte städa i den mitt i veckan, för det är jag alldeles för trött för att göra. och så blir helgerna lidande, fuck. GE MIG MIN LEDIGHET!

anyway, kommer vara upptagen hela helgen nu så kommer inte uppdatera nåt. wish me luck! hörs nästa vecka tycker jag allt, börjar verkligen komma in i detta bloggande nu.

när inget kunde gå sämre

när allt i mitt liv känns piss för tillfället så fick jag ett tillfälle idag att vara äkta glad. övade på min modell kurt idag till gesällen och han sa att det var väldigt bra faktiskt, att om jag bara övade lite till så skulle jag allt kunna klara det. :D så glad, glad, glad.

hemskaste dagen idag på jobbet. chefens dotter skulle pierca sig i naveln, men hon är bara 14 och självklart måste man ha sin mamma med sig då, men hon fick egentligen inte. så hon var ite clever och tänkte "men hey lina, kan inte du låtsas vara min mamma?" haha dum som jag var så okej svarar ju jag. så hon gick till piercaren och sa vad hon skulle göra och så frågade han ålder, så sa hon fjorton men sa att hennes mamma tyckte det var okej. så han ringde ju till mig och så agerade jag mamma. sen nu när jag sitter och väntar på malin ikväll ringer det ett okänt nummer så är det då denna fjortonåring som ringer och säger att hennes föräldrar är äckligt jävla skitargar och frågar såklart vem det är som hjälpt henne. OMFG om hon säger att det är jag. känns som om jag redan ligger risigt till på jobbet och om då detta kommer ut, då kommer jag inte ha nåt jobb kvar. så hoppas fan på att hon verkligen inte säger nåt, för då är jag körd.

men till annat, flashbacks! sitter och lyssnar på alice in videoland just nu. fan va bra dom är! har inte lyssnat på dom sen i somras säkert. så flashbacks som fan, ME LIKE!

happy face!

nu är jag total happy face! :D kära far har äntligen fixat med min tv så att jag har alla kanaler som helst. har typ canal +-kanalerna gratis i två veckor och typ hundratusen andra kanaler så jag är glad som fan. internet är också fixat så det är bara najs. så nu kommer det säkert komma fler uppdateringar för hoppningsvis. ska försöka fixa lite bilder på mitt nya boende också och lägga ut, för det vill ni se va?

men men, sofia kommer snart, ska dra en film eller så. hare gött!

ooops!

okej, det har varit såhär att jag inte har kunnat eller varken hunnit sitta vid internet på länge. både för att jag HAR FLYTTAT HEMIFRÅN! fy fan va härligt!

så just nu sitte jag hemma hos nina tillsammans med malin, snor hennes internet lite. ;) mitt kommer antagligen och förhoppningsvis vara fixat imån för min lilla far är så snäll och installerar min nya data som jag fick i födelsedagspresent. sen väntar jag också på att mina kära tv-kanaler, har skickat in en beställning men det verkar ta hundra år  för det att regristeras. blöh, men det är bara att vänta. det ör ju så, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. :D

så syrran är du nöjd nu? jag har uppdaterat. förresten, biljetterna bokar jag nångång nästa vecka, har ju inte nåt rackarns internet hemma än.

men men, film nu. smell ya later.

RSS 2.0