Jag skäms.

Kan inte låta bli att sjunga med när denna låt spelas, pinsamt.
Boy-band är ju annars inte riktigt min grej.


Waddup måndag.

När kommer våren undrar jag? Med tanke på att veckorna och helgerna bara springer förbi så tycker jag att det snart borde bli april och min födelsedag. Fast jag ska inte bli äldre iår, stannar gärna på den åldern jag är nu tack. Men det var ju inte det jag skulle komma till, skulle berätta om helgen som gått. Började helgen riktigt bra med att spela hemmamatch på serieledarna Ljungby och spöade dem. Säsongens mest spännande match. I lördags så var jag och handlade tapeter till mitt kök, randiga vad annars? Sen på kvällen lagade jag tvårätters till mig och Sofia som intogs framför äckligaste skräckfilmen. Hon drog runt elva, och jag vart så jävla pepp på att dra ut, så det fick bli så. Kan ha varit den bästa spontanutgången so far, som också slutade med efterfest till fem på morgonen ungefär, precis så som det ska vara. I söndags gick jag upp runt halv tolv (skulle gått upp tidigt, men kände att huvudet inte riktigt var med mig) så jag klädde på mig och gick och handlade mer färg till köksluckorna. Sen målade jag, möblerade om i mitt vardagsrum och kvällen slutade med sällskap av Matilda, Monika och en feting kebabtallrik, oops. Med andra ord, bästa helgen.

Aouch.

Hur många gånger kan man klippa sig i handen per vecka? Svar: 6 gånger.
Fan va ont det gör!


Överambitiöst?

God morgon!

Tjugo i sex imorse ringde min väckarklocka, dags att gå upp. Skulle möta Felicia på andra sidan stan typ och köra ett spinningpass. För att aldrig gå upp så tidigt så vart jag väldigt pigg och det tog ungefär hälften så lång tid att gå upp dit som jag trodde. Har inte kört ett spinningpass sen jag var och hälsade på syrran i Umeå när hon bodde där, men det gick finfint, men jävligt jobbigt. Ska dock göra detta till en ny fredagsrutin och köpa ett 10-gångerskort. Beach 2012 var det va?

Bästa av två världar.

Puss.

 

I mindre skala.

Var hemma hos föräldrarna i helgen och rotade lite i deras lådor. Hittade en massa riktigt gamla kort. Bland annat detta, på en liten mini-me 6 dagar efter att man kommit till världen. Hur liten?

Ja, den är på fel håll men pallade inte byta.


Yep yep.

Äntligen, äntligen!


Äckligt.

Kan inte mer än att älska denna låt.


BOKAT!

Då var man en lycklig ägare till en biljett inför Summerburst 2012!
Waah, kommer bli hur jävla bra som helst!


Tradera.

Hörrni, vet ni vad? Ser ju att ni är några stycken som följer mig. Tänkte bara säga att jag har lagt upp två annonser på tradera, varav min ipod nano och min digitalkamera, ifall någon är intresserad.

Länk till ipoden: http://www.tradera.com/ipod-nano-8-gb-5th-generation-auktion_301917_147517763
Länk till kameran: http://www.tradera.com/digitalkamera-casio-exilim-7-2-megapixlar-auktion_340147_147519412

Update! Har lagt ut en GPS också. Länken till den är http://www.tradera.com/gps-aldrig-anvand--auktion_340201_147570649

Awooga.

Och denne man ska till Summerburst, mhm.


Something extra.

Efter dagens jobb så drar jag direkt hem för att byta om så jag kan hinna med aerobicspasset ikväll. Håller tummarna på att sista kunden inte drar ut på tiden, haha. Har längtat rätt rejält efter ett härligt aerobicspass men har inte riktigt tagit tummen ur och gått på nåt, men nu ska det äntligen bli ändring. Tänkte till och med göra det lite jobbigare för mig ikväll. När jag var i ullared för ett tag sen så köpte jag ankelvikter, nu kommer jag inte ihåg ifall det var 0,5 kilo eller 1 kilo vardera, men hade på mig dem i helgen när jag var ute och gick och det kändes. Kör man aerobics på det när man hoppar och studsar överallt så kommer det definitivt att kännas. Sura är dock att ingen vill gå med mig? Haha ingen har typ koordination, jag har bäst.



Inte riktigt så ser mina ut, men nästan. Skitsmidigt!


Tröjan du hatar.

Repeat under gårdagen.


True.




Aj?

Igår var jag på mitt första styrkepass på länge. Herregud, det var inte nådigt. Annars är man så van vid kondition när man spelar innebandy och man gör inte så mycket styrka, så det fick jag ta igen igår. Hon sa att hon körde väldigt lugnt eftersom att det var första gången för året, tänk när hon kommer köra fullt ut? Fan jag kommer ju att dö. Känner redan träningsvärk i rumpan och låren, jävla knäböj. Hur kommer det kännas imorgon då? Träningsvärk för mig känns alltid värst två dagar efter passet man varit på. Men va fan det är bara att bita ihop, ska man vara fin får man lida pin.

Så ikväll stundar ännu ett pass, innebandytränings står på schemat. Får se hur det går, då det gick käpp rätt åt helvete i måndags.

New in.

Säg hej till mina nya 12 centimeters klackar!

De är liksom fulsnygga på nåt sätt, men jag gillart. Till svarta stuprör och skjorta nu i vinter och till bara ben, klänning och bikerjacka till våren/sommaren. Smashing!


Veckoschema.

Eftersom att jag och Felicia gjort en deal om att snygga till oss lite till sommaren, så innebär det nu hårdträning. Veckans träningsschema kommer se ut följande:

Måndag - Innebandyträning 1,5h
Tisdag - Styrkepass på Gymmix 1h
Onsdag - Innebandyträning 1,5h
Torsdag - Aerobics på Gymmix 1h
Fredag - Innebandymatch hemma mot JIK
Lördag - Antingen ett pass på Gymmix eller långpromenad/joggingrunda beroende på vädret.
Söndag - Slappa satan för jag kommer vara död efter veckan haha.

Ska få bättre bukt på min kost också, varit lite dålig med den på sistone. Sen ska vi nog se att det kommer gå bra. Wish me luck!

Det där jävla håret.

Har bokat tid till att få mitt hår fixat i slutet av februare, måste ju se bra ut då vi ska åka till storstaden och se Avicii i mars. Vet inte alls hur jag vill ha det, tror jag. Har kollat på gamla bilder när man var jätteljus, har kollat på bilder när man var lite mörkare. Men eftersom att det snart är vår (haha, ja snart) så tänkte jag ändåså ha kvar det relavtivt ljust. Men frågan är hur ljust? Har haft det mörkare i botten nu och lite beigeaktigt på topparna, funderar på att gå lite åt strawberryblonde på längderna och mer kallare i bottnen?

Hur låter det? Tips tack!

the deal.

Monika och Felicia var hemma hos mig igår för lite tacomys, eller rättare sagt de satt redan uppe hos mig då jag varit snäll och gett Monika en av mina extranycklar. Kan med andra ord säga att hon är som en sambo, typ. Men jag gillart. I alla fall, vi kan nog ha haft den sjukaste kvällen på länge. Diskussionsämnerna under kvällen kan jag inte ens säga för de var vulgära rent ut sagt. Tränade magmusklerna extra mycket utav allt skratt.

Okej det var inte det jag skulle säga, råkade komma in på nåt annat. Vi började diskutera sommaren om vad vi ska hitta på. Redan ska det planeras vet ni. Men så kom jag och Felicia på en deal, en träningsdeal. Hon ska loosa 15 pannor och jag ska gå ner 11. Det är mer än vad jag behöver gå ner för att nå min målvikt, men varför inte sikta högt? Så dealen är till den 1 juni, det var det vi sa va?

Vad tror ni, kommer det att gå?



Inspirationsbilden som ska upp på kylskåpet. Drömma går ju alltid, right?

Fredagen den trettonde.

Gissa vad det är för dag idag?
Jag sitter på helspänn på jobbet och bara väntar på att någonting ska gå fel, typ klippa av mig ett finger eller nåt.
Men jag får hoppas på det värsta så kan det bara bli bättre, haha.

För att fira att det är fredagen den trettonde så hade man ju kunnat se filmen med samma namn, men Matilda och jag ska se några andra hårresande filmer.

Mitt val? Hostel 3 som jag la upp häromdagen.
Hennes?


Morgonpigg?

Det är verkligen inte något som jag kan skriva upp på min meritlista.
Fy fan, blir bara tröttare och tröttare på morgonarna ju äldre jag blir, ska det vara så?
Skulle vara på sjukhuset imorse vid åtta, var tvungen att stiga upp halv sju för att man skulle göra sig iordning och allt innan pappa skulle köra upp mig.
Det var jobbigt må jag säga.
Seriöst, förr hade jag inga problem att gå upp tidigt, då gick jag och la mig skittidigt på kvällarna.
Nu är det tvärtom, känns som om man vore värsta nattugglan.

Inte okej!

WIIIIE!

Skämtar ni? Det finns en tredje Hostel-film!
MÅSTE SE.


Bangarang.

När vi var hos Jossan i lördags så spelades denna låten, blev helt lyrisk.
Så jävla bra!
Skrillex, bra kille med bra sound. Han släppte en ny EP nyligen, lyssnade igenom den i söndags, för jävla bra måste jag säga.


Nytt år, nytt liv?

Så brukar det låta va? Kommer inte riktigt gå in för det lika hårt som förra året, är hyffsat nöjd. Men jag kickstartar med en liten detox iallafall, sen ska jag koncentrera mig bättre på beachen 2012.


Långhelg.

Riktigt skönt med återigen en långhelg! Jobbade endast halva dagen i torsdags sen var jag ledig fredag, lördag och söndag. Gott!

Långhelgen skulle självklart firas in och det gjorde den verkligen. Förfest hos mig, sen Harrys, och sen efterfest med hockey hos mig.

Fredagen var lugn, bakishängde lite sen mys hos Matilda på kvällen.

Lördagen började jag måla mina köksluckor, kommer bli super! Utgång blev det denna kväll också men det var inte så mycket folk ute, men kul ändå.

Igår chillade jag med, åkte hem till föräldrarna och gjorde lite bokföring och tittade lite på skidor. Bra jobbat Hellner!

Och nu måndag. Usch.


Repeat.


Nånting annat.



Är detta bättre än min så kallade "techno"-musik Sarah?

Cry me a river?

I kväll har jag säkerligen gråtit lika många tårar som det finns vatten i Atlanten. Jävla skit säger jag bara, haha. Har nämligen kollat först på filmen Dear John där Matilda och jag snyftade ikapp rätt rejält. Råkade dregla lite över Channing Tatum också, killen som spelar den manliga huvudrollen. Ack så snygg.
Kom sen hem och kände att jag ville kolla på Allt om min syster, grät konstant hela filmen, helt sjukt. Mina ögon är helt svullna efter allt gråtande.

Helt suveränt bra filmer som jag tycker ni borde se.


RSS 2.0