mot arvika

oh yes indeed! :D fy fan va bra vi ska ha det! kommer älskat!

ses när jag kommer hem sen va!

underbara sol...

NOT! fan baraför att jag var hemma igår och det var fint väder så solade jag inte. men idag när jag också är hemma då tänkte jag passa på att sola, men är det fint väder? NEJ! för det är bara en jävla massa moln. fi fan.

så nu ska jag snart packa ihop mina grejjer och bege mig hemåt igen, måste städa. :(

hemmafix.

har precis fixat klart med allt hemma typ. klippt, städat och strykit. jajemen, jag har strykit! :D haha fan va ja är bra.

sitter hemma hos sofia nu och kollar på gamla bilder, haha inte okej! men iallafall, imorgon är det midsommar och jag ska till växjö och festa till det. kommer bli najs!

kommer en uppdatering och bilder sen efter helgen så ni får längta iallafall! :D

hörs!

bussfan.

arg som ett bi!
när jag skulle åka med bussen idag på morgonen vid 8.05 som vanligt, så står jag där och väntar, men ingen buss kommer. så jag går och kollar varför den inte går och så står det att den bussen inte börjar gå igen förrän den 16 augusti. så tydligen är det en skolbuss eller nåt sånt som dom dragit in på sommaren. jävla skit! så nnu kommer jag komma 5 min för sent till jobbet varje dag, det är suck som fan på det. :(

brunett.

brunett då va.

helt jävla slut.

kan man vara tröttare efter en hel jävla vecka med saker att fixa hela tiden? shiet påm frit. allt med balen och studenten tar fan livet på en, och det är en ens min egna student! men nu är allt över iallafall, har varit på två studentskivor idag. man orkar inte mer efter en hel fullbokad dag på jobbet. I'm getting old, eller hur? sitter och klagar som värsta kärringe. men hey det hade ni också gjort om ni jobbade så mycket som jag gör.
mitt liv går ut på att klippa, det är det jag lever för, bokstavligt talat. haha. hade jag inte klippt på fritiden hade jag absolut inte haft tid till att festa så mycket som jag gör, och det är mycket. alldeles för mycket. alkolist nästa, klart som fan!

har gått och blivit brunett nu också. pallade inte vara blond längre. hade ju ett mindre misslyckat försök till att göra slingor istället för helblondering men det slutade med att halva håret typ gick av. jippi! så nu får det bannemig vara mörkt ett tag.

shopping.

tänk för att jag älskar min kära mami. hon är den bästa som finns. så mycket som hon hjälpt mig med under åren och nu när jag har flyttat och allt. :D åh bäst är du fan!

var lite på MQ's rea idag på morgonen. fanns inte ett skit typ haha. jag är ju en sån som aldrig handlar på rea så såklart gjorde jag inte det utan hittade massa andra saker. hehe.

 jeansvästen och det vita linnet var inte rea på men väskan och klänningen var det. så fyndade lite iallafall. :D

btw. hittade nyss 150 spänn i en tröja jag inte använt på evigheter, lycka som fan!

 

dagen innan stormen.

sitter hemma med sofia, vi har gjort chokladmousse. snart ska jag börja ta tag i mitt tränande, haha. ska försöka iallafall. ska börja dricka lite påsar igen så man hinner gå ner nåt tills kreta-resan. för den ser vi fram emot som fan! :D

iallafall, imån ska jag vara igång hela dan. ska fixa tre balfrisyrer, gå ut och med mamma, käka lunch med sofia och till sist kolla på balen, det kommer bli en hektisk dag, men det hela kommer att sluta med en najs gott glas vin på harrys. me like!

oh baby!

:D

.

nu ska jag sova. god natt.

kära gordon.

dear gordon ramsey kom och fixa mitt kök och lär mig laga mat. haha. sitter och kollar på det programmet nu med sofia. tänk att man kanske sitter på en sån restaurang nångång och det ser ut som det gör som dom visar på tv? FI FAN! kackerlackor överallt, mögel på maten. urk! tänk om man bara visste.

längtar tills imån förresten! fest som fan! premiär för sigges för mig malin och emma. supa supa supa!
sen är det full rulle hela helgen. suck. ska till kusinen på lördag kväll och fira den lille mannen, 18 fyller han ju. sen på söndag ska jag jobba i salongen hela dagen. gislaved har sin bal då så ska göra typ fyra uppsättningar. sen hem på kvällen och klippa och färga några andra. kommer inte ha en ledig dag denna helg.

jag kommer dö i förtid, så är det bara.

over and out.

söting där.



men ge mig!

har varit hos johanna och fotat hennes katt litegrann. jag vill ha en sån. hur söta är dom inte egentligen? ÅH!

RSS 2.0