Tisdag.

Jävla piss. Fick ett skott på låret igår på innebandyträningen, inget mer med set tänkte jag. Det är bara att bita ihop och spela vidare. Men imorse när jag vaknade så gjorde det så sjukt ont i låret. Vet inte vad bollen träffade men svullet och hårt undertill är det. Har aldrig fått nåt sånt av en jäkla innebandyboll? Hmm.


Mystorsdagar.

Gårdagens blev likadan som förra veckans torsdag, vilket var att brudarna var hemma hos mig på en mysig fika. Dukade upp med saffranskaka, skumtomtar, glögg och en massa tesorter. Känns att vintern är på g bär man kan ha en massa ljus tända och mysa på kvällen. Kärlek på det!

Ikväll taggar jag match iallafall, derby står på schemat. Möter Värnamo ikväll och det ska bli väldigt spännande. Ska kötta som aldrig förr!

Fick förresten finaste kortet ifrån i somras av Monika igår. Det fick allt flytta in i en ram och ska få stå framme i vardagsrummet. Snygga är vi.


Friday I'm in love.

Som rubriken säger är det fredag idag och jag vill inget hellre än att den ska gå sjukt fort. Ska nämligen spendera helgen i Göteborg hos syrran, med mig har jag också fått med mig kusinen. Kommer bli mysigt!

På tal om mys, hade en riktigt trevlig kväll igår med mina kvinnor. Höstkvällar när de är som bäst.


Helgen.

Vart ska jag börja? Har inte haft en lugn stund i helgen känns det som, men jävlar vilken bra helg det varit för det. Helgen började i fredags med att i sedvanlig ordning jobba och efter det spelade vi match. Vinst med 8-5 mot Lagan. I lördags gick jag upp klockan sju för jag skulle med till Jönköping med Monika för att träffa Sis och Rickard. När jag ändå var i jkpg så passade jag på att bli proffssminkad av bästa Monika. Sen var det bara hem och svira om lite fort sen började kvällens festligheter vid 17.00. Fy fan vilken fest det var! Sista shotten slank kanske ner runt fyra(?) på morgonen. Kan säga att jag inte mådde så värst bra igår, haha.


Globen here I come!

Åhh, jag är i extas just nu!
Igår så knep jag, bokstavligt talat, en av de sista biljetterna till att få se Avicii i Globen den 3 mars nästa år!
En halvtimme senare var de slutsålda.
Fy fan va bra detta ska bli!

Nu blir det först att tagga till Tiesto den 17 december, sen 3 mars till Avicii!

Favoritlåten.


Dead girl walkin'.

Att säga att jag är trött idag vire en underdrift. Jag tror jag sover gåendes idag på jobbet. Var det fullmåne inatt? Brukar alltid sova helt kasst då. Somnade för övrigt i soffan runt halv åtta, Monika tyckte nog inte jag var så kul. Men hon var snäll och stod ut tills klockan blev halv tio, då gick jag och la mig. Helgen tog ut sin rätt på mig ned andra ord. Men jävlar vilken helg det var! Är vidare i kvartsfinal med innebandyn och utgången i lördags vart helt jävla superb.


RSS 2.0